Uncategorized

For den rene er alting rent

  • En radikal nyfortolkning af syndefaldsmyten

Løgn og latin. Som almindelig dødelig kan det være svært at mellem sandhed og volapyk – især når det kommer til emner som spiritualitet og sjæleplanet. Ikke desto mindre får i her mit bud på en radikal ny forståelse af Syndefaldsmyten.

Et Kursus i Mirakler fortæller os at vi i virkeligheden aldrig har forladt Gud og Paradisets have. At den separation, den afkobling vi oplever både til os selv, men i særdeleshed også til hinanden, bunder i en misforståelse. Den misforståelse er fortolkningen af syndefaldsmyten som et problem, som synd, skyld og skam. Som en forfærdelig hændelse. Men det er en jaloux gud der taler igennem os, når de fornemmelser skyder op i os.

Mennesket er helt, har altid været det og vil altid være det. Adam, Eva og slangen repræsenterer den menneskelig treenighed. Foreningen af visdom, mand og kvinde. En forening der findes i os alle. Æblet repræsenterer den visdom slangen indvier os i. Vi taler om pupillen som ’øjeæblet’ og dette er ikke et tilfælde. Æblet fra kundskabens tre er vores indre øje – også kaldet det tredje. Igen en treenighed. Når vi spiser af kundskabens tre, åbner vi vores tredje øje.

HVAD ER DET TREDJE ØJE? HVAD KAN DET SE?

Det tredje øje kan se ind i andre dimensioner. Det tredje øje er åbningen af vores psykiske evner. Det tredje øje er en portal mellem fortid, nutid og fremtid. Og hold nu fast: Det tredje øje er nøglen til vores suverænitet hver især. Heri henter vi visdommen hjem. Herigennem erfarer vi at vi er ånd, at vi er gud/gudinde. Her får vi kontakt til vores åndelige familie, vejledere, mestre og engle. Det tredje øje gemmer på en enorm kraft. På en enorm magi.

Problemet er at vi har glemt alle disse ting. De fleste der læser dette vil højst sandsynligt ryste på hovedet. Og det er ok. Det vigtigste er faktisk ikke det tredje øje. Det er hjertet.

Hjertet forener vores elektriske felt med det magnetiske. Det vil sige vores maskuline energi med vores feminine. Når de to kræfter arbejder sammen, sker åbningen af det tredje øje automatisk og i et passende tempo. Derfor er det vigtigste at vække hjertet, at tale med det for herigennem at få kontakt til sjælen, som er åndens fartøj. Det gør du bare ved at gå i gang. Sæt intentionen at åbne dit hjerte. Før din opmærksomhed ned i hjertet og stil et spørgsmål. Hjertet svarer som en tanke og/eller følelse, der altid er enkelt og kortfattet, så hvis du begynder at få lange udredninger om det ene eller det andet – eller det beder dig gøre noget uetisk – er det ikke hjertet, du har fat i.

Hvad vi også må forstå, er, at verden altid er som, du er. Verden er dit spejl. Som for oven, så forneden. Som indeni, så udenpå. Mennesket er et univers af information i sig selv. Vi bærer alle rundt på et kæmpe bibliotek at gå på opdagelse i.

MEN HVORFOR SÅ DENNE FØLELSE AF AFKOBLING NU? HVAD SKAL DET TIL FOR? HVORFOR ER ALT IKKE BARE GODT?

Alt er bare godt. Der er en guddommelig orden i kaos, men det er ikke altid vi kan se den fra vores menneskelige perspektiv. Gud er kærlighed. Den som forstår dybden af det udsagn, kan jeg ikke fortælle mere. Vores oplevelse af separation er netop en forudsætning for at vi kan åbne vores hjerte. Jo mere knust et hjerte er, jo mere lys kan trænge ind. Jo mørkere dybder vi får gennemtrængt, jo stærkere bliver vores lys. Mennesket er en transformator af mørke til lys. Lidelse er kun en katapult for en endnu større følelse af kærlighed og fred. Men tiden er også inde til, at vi må se ud over de poler og kontraster, vi konfronteres med i det ydre. Det er kontrasternes tid. Og de kontraster afspejler kun en polarisering inde i os hver især, som vi må acceptere og hæve os op over.

HVORDAN GØR VI DET?

Ved at elske. Det er det eneste bud. Ved at huske at vi er det 5. element æter også kaldet kærlighed. Ved at elske dit mørke. Møde det, elske det og lade dig transformere. På den måde kan du forene dig men din æteriske krop og vågne op til det fantastiske multidimensionelle menneske du har glemt, du er.

For den rene er alting rent.

 

Standard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s